Coralie och Damien är ett ungt par som tog över familjedomänen 2002. De byggde från början om farfaderns tobakslada till vinifieringslada. Där arbetade de under de första åren. Efter att deras viner fått världslig renommé och ekonomin blev något stabilare, ritade de själv den nya vinkällaren som blev färdigbyggd för ett antal år sedan. Vinkällaren är byggd till hälften under jord. Coralie och Damien menar att under jäsningen ska vinet vara över jord för då dra nytta av höstens värme men under mognaden av vinet, i momentet då vinet får sin karaktär, vill vinet finna tillbaka till sina ”rötter” dvs vara under jord.
Alla vinerna är handskördade, vinifierade med vildjäst, icke klarade eller filtrerade och ytterst lite svavel tillsätts vid buteljeringen. De brukar skörda sitt Chenin Blanc fält i tre omgångar för att använda sig av de olika mognadsgraderna för att göra tre olika viner. Deras viner är mycket omtyckta bland de franska vinskribenterna och Pascaline Lepeltier, Frankrikes bästa sommelier, en kvinna för första gången i historien, älskar deras viner.